Take a fresh look at your lifestyle.

Ιωαννίδου Λούλα

661

Η Λούλα Ιωαννίδου γεννήθηκε το 1921. Μέλος του Σ.Ε.Η. από το 1940.
Ηθοποιός με αξιόλογη καριέρα στο ραδιοφωνικό θέατρο.
Από το 1949 έως το 1971 έλαβε μέρος σε 10 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.
Έφυγε από τη ζωή το 1984.

Φιλμογραφία

Ματωμένα Χριστούγεννα (1951) [Μαρία]
Ιστορία μιας κάλπικης λίρας (1955)
Ο παρθένος (1966)
Όνειρο απατηλό (1968)
Επαναστάτης ποπολάρος (1971)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More