Take a fresh look at your lifestyle.

Ζιάγκος Νίκος

0 568

Ο Νίκος Ζιάγκος γεννήθηκε το 1956. Ξεκίνησε ως φωτογράφος,συνέχισε ως μοντέλο, έπειτα ως ηθοποιός σπουδάζοντας στη σχολή του Πέλου Κατσέλη  και τέλος ως παρουσιαστής (”Σφυγμομέτρηση” και ”Τυχερή πτήση”).

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημίσεις.

Το 1984 συμμετείχε ενσαρκώνοντας τον Σπύρο Λούη στην αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά ”The first Olympics: Athens 1896”.

Έχει έναν γιο τον Γιάννη που γεννήθηκε το 1985.

?  Φιλμογραφία

Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης   (1973)
Τα χρώματα της ίριδος (1975)
Οι απέναντι (1981)
Ζητείται… δράκος (1983)
Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται (1984)
Πήρες πτυχίο; (1985)
Τηλεκανίβαλοι   (1986)
Τσιμπήστε μας κι αφήστε μας (1988)
Στο ύψος της χαραμάδας (1992)
Σαπουνόπετρα: Το χρήμα στο λαιμό σας (1996)
Ο έτσι (2006)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...