Take a fresh look at your lifestyle.

Δημόπουλος Άρης

0 184
Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Άρης Δημόπουλος

Ο Άρης Δημόπουλος γεννήθηκε το 1939.  

Διέγραψε μια σύντομη πορεία στον κινηματογράφο όπου εκτός από ηθοποιός  ασχολήθηκε ως βοηθός σκηνοθέτη, συνεργαζόμενος κυρίως με τον σκηνοθέτη Γιώργο Παπακώστα.

Μάλιστα έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία “Χώμα και αίμα” (1967) ενώ σε όλες τις υπόλοιπες -που συμμετείχε, ήταν βοηθός.

Μετά το 1968 χάνονται τα ίχνη του.

Φιλμογραφία

Κάθε λιμάνι και καημός (1964) ([καταστηματάρχης ποδηλάτων) 
Κατατρεγμένοι της μοίρας (1964)
Λολίτες της Αθήνας (1965)                       
Κάνε με πρωθυπουργό (1965)                     
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)                  
Γαβριέλα, η αμαρτωλή της Αθήνας (1966)[Πολ, μέλος σπείρας αρχαιοκαπήλων]ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ  
Χώμα και αίμα (1967)                        
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968) 

 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...