Take a fresh look at your lifestyle.

Ζέζα Δήμητρα

0 1,537

Δήμητρα Ζέζα 

Η Δήμητρα Ζέζα γεννήθηκε στην Κομοτηνή στις 16 Ιουνίου 1937 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου αποφοίτησε το 1955. Σύζυγος του ηθοποιού Χρήστου Καλαβρούζου. Έφυγε από την ζωή στις 31 Αυγούστου 2014.
 

Διαβάστε επίσης: Ποιά Η Σχέση Της Αλίκης Βουγιουκλάκη Με Τους Δύο Προέδρους Της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Φιλμογραφία

“Ο γιος του φύλακα (2006) [Δήμητρα]
Η κόκκινη Πέμπτη (2003)
Το φως που σβήνει (2000)
Με τον Ορφέα τον Αύγουστο (1995)
Το φτερό της μύγας (1995)
Το αγαπημένο μας παιχνίδι (1988)
Όνειρο αριστερής νύχτας (1987)
Το παζάρι (1983)
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982)
Μάθε παιδί μου γράμματα (1981) [γυναίκα Καναβού]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
Η φόνισσα (1974)
Θανάση πάρε τ’ όπλο σου (1972) [αδελφή Θανάση]
Όταν ήμουν 16 χρονών (1970)
Η ζηλιάρα (1968)
Ο φιγουρατζής (1968)
Ανοικτή επιστολή (1967)
Ο ανακατωσούρας (1967) 
Ο σπαγγοραμένος (1967) [Σοφία]
Μεγάλη μου αγάπη (1966)
Να πεθερός, να μάλαμα! (1959)
Ο μισογύνης (1958)
Το τελευταίο ψέμμα (1958)

www.ellinikoskinimatografos.gr

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...