Take a fresh look at your lifestyle.

Ζαϊφίδης Γιώργος

1,227

Γιώργος Ζαϊφίδης

Ο Γιώργος Ζαϊφίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939 (άλλη πηγή αναφέρει το 1937) σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και Πέλου Κατσέλη (αποφοίτησε από τη δεύτερη το 1966). Ήταν σύζυγος της ηθοποιού Μάγδας Λέκκα. Πέθανε στις 6 Ιουλίου 2006.

Φιλμογραφία

Χειμωνιάτικη νοσταλγία (2004)

Σατανάδες στα σχολεία (1982)
Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια (1981)
Η βαλίτσα του παπά (1978)
Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975) 
Βρώμικη παρθένα (1975)
Ισιδώρα (1975)
Ένα τανκς στο… κρεββάτι μου (1975) [συνταγματάρχης Χατζημανέας]
Συνωμοσία στη Μεσόγειο (1975)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Αγάπη μου Ουάουα (1974)
Οι πολεμισταί της ειρήνης (1973)
Οι Προστάτες (1973)
Θανάσης ο πιο γρήγορος τρελλός / Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973)
Θέμα συνειδήσεως (1973)
Με φόβο και πάθος (1972) 
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)
Η Ρένα είναι “οφ-σάιντ” (1972)
Το Ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)[αστυνόμος Γρηγοριάδης]
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
Δώστε τα χέρια (1971)
Ολοκαύτωμα (1971)Κάτω οι άντρες (1971)[Γιώργος, φίλος Χάρη-Ντόρας]

Οι τελευταίοι του Ρούπελ (1971) 
Ο δρόμος των ηρώων (1971)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Στη μάχη της Κρήτης (1970)
Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Η γενιά των ηρώων (1969)
Ο αντάρτης του βάλτου (1969)
Η λεωφόρος της προδοσίας (1969)
Ξύπνα κορόιδο… (1969)
ΟΧΙ (1969)
Βυζαντινή ραψωδία (1968)
Ο βιασμός μιας παρθένας (1966) [Αντώνης] 
Κορόιδο γαμπρέ (1962)

Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση]
Ο θείος από τον Καναδά (1959)[νοικάρης]
Δουλειές με φούντες (1959)
Ζάλογγο, το κάστρο της λευτεριάς (1959)

 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...