Take a fresh look at your lifestyle.

Ζαχαριάδης Γιώργος

4,599

Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης ήταν ηθοποιός και τραγουδιστής γεννημένος το 1940.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1964.
Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά, ”Η γειτονιά μας”, ενσαρκώνοντας τον τραγουδιστή Νάσο Περκεμέ.
Ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Γεωργία Λόγγου.
Απεβίωσε στις 1 Νοεμβρίου 2015.

Διαβάστε επίσης: Σύμφωνα Με Τα Ιστορικά Στοιχεία, Η Ταινία «Ο Θησαυρός Του Μακαρίτη» Ήταν Μία Από Τις Τελευταίες Ταινίες Του Νίκου Τσιφόρου Στην Finos Film

Φιλμογραφία

Το μεροκάματο του πόνου (1963)
Όλα και τη ζωή μου ακόμα (1963)
Τα παλιόπαιδα (1963)
Το κορίτσι της Κυριακής (1964)
Ένα καράβι Παπαδόπουλοι (1966) [Κυριάκος]
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968) [Βασίλης Βούρδουλας]
Βαριά κατάρα ο διχασμός (1968)
Ο τίμιος δρόμος (1968)
Όταν ήμουν 16 χρονών (1970) 
Ηδονή και εκδίκηση (1970) [Κωνσταντής]
Μάρα η τσιγγάνα (1971) [Αλέξης]
Σέργιος και Άννα (1971) [Σέργιος]
Ζωή χωρίς χαμόγελο (1971) 
Μια μάνα κατηγορείται (1972)
Οι ξενιτεμένοι (1972)
Μαρία-Ηλέκτρα (1996)

www.ellinikoskinimatografos.gr

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More