Take a fresh look at your lifestyle.

Γαβριηλίδης Απόλλων

1,072

Απόλλων Γαβριηλίδης

Ο Απόλλων Γαβριηλίδης ήταν χορογράφος και χορευτής, παρτενέρ της Τούλας Δημητρίου. Πέθανε το 1966.

Φιλμογραφία

Ως ηθοποιός
Ο θείος από τον Καναδά (1959)
Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός (1959)[κ. Καψώνης, υπάλληλος εργοστασίου Πετρίδη]
Δουλειές με φούντες (1959)
Χίλιες παρά μια νύχτες (1960)
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Ως σεναριογράφος
Κορίτσια της  Αθήνας (1961)
Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964)

Ως σκηνοθέτης 
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Ως χορογράφος
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955)ορογράφος και χορευτής, παρτενέρ της Τούλας Δημητρίου. Πέθανε το 1966.

Φιλμογραφία
Ως ηθοποιός
Ο θείος από τον Καναδά (1959)
Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός (1959)[κ. Καψώνης, υπάλληλος εργοστασίου Πετρίδη]
Δουλειές με φούντες (1959)
Χίλιες παρά μια νύχτες (1960)
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Ως σεναριογράφος
Κορίτσια της  Αθήνας (1961)
Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964)

Ως σκηνοθέτης 
Κορίτσια της Αθήνας (1961)

Ως χορογράφος
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More