Take a fresh look at your lifestyle.

Βογιατζής Γιώργος

517

Γιώργος Βογιατζής

Ο Γιώργος Βογιατζής γεννήθηκε 6 Δεκ 1945 στην Αθήνα. 
Υποδύθηκε τον Ιωσήφ στην τηλεοπτική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» που θεωρείται η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης.
Είναι ανιψιός της ηθοποιού Σοφίας Ντάβου.
Πρώτη του σύζυγος είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός Νάντια Κασίνι (1949) κι έχουν  κόρη την  επίσης ηθοποιό Κασσάνδρα Βογιατζή (1977).
Δεύτερή του σύζυγος είναι η ηθοποιός  Ντιάνα Σκόριτς(1979).
Μένει μόνιμα στην Ρώμη.

Φιλμογραφία

Κρυστάλλω (1959)
Zorba the Greek (1964)
Ο στόχος (1983) [Τάσος Σερέτης]
Beautiful people (2001)
Lilly’s story (2002)
Without borders (2011)

[sc:6]
Σχόλια
Loading...