Take a fresh look at your lifestyle.

Θεοχάρη Έφη

0 2,822

Έφη Θεοχάρη

Η Έφη Θεοχάρη είναι ηθοποιός με καταγωγή από τη Σάμο. Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Τζεβελέκο και μένουν στην Αθήνα.

Φιλμογραφία

Άγρια πάθη (1967)
Μάρθα η γυναίκα του πόνου   (1970)
Γυναίκες στα όπλα (1979)
Πάτερ Γκομένιος (1982)
Σερίφης ο “μηχανοφάγος” (1983)
Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια  (1984)
Ο αγκαλίτσας: Ένα εξαγόμενο κορόιδο    (1985)
Ένας πρωτάρης στο κολλέγιο! (1985)
Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985)

www.ellinikoskinimatografos.gr

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...