Take a fresh look at your lifestyle.

Θεοδωρόπουλος Άγγελος

0 729

Άγγελος Θεοδωρόπουλος

Ο Άγγελος Θεοδωρόπουλος ήταν ηθοποιός και σκηνοθέτης. Το 1965 ίδρυσε την ατομική επιχείρηση παραγωγής ταινιών Angelo Films που εγκαινίασε τις εργασίες της με την παραγωγή της ταινίας «Μεγάλη μου αγάπη».

Φιλμογραφία

Αντίο Βερολίνο (1994)
Τεχνητή καρδιά (1991)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Ο φακίρης Σταμάτης Κόκορας (1969)
Αστέρια στο βούρκο της ακολασίας (1969)
Θα τα κάψω τα λεφτά μου (1968)
Ήθελε να γίνει βασιλιάς (1967) [Αλέκος] 
Μεγάλη μου αγάπη (1966) [Άγγελος]
Χωρισμός (1966) [Τάκης]
Η μοίρα μιας ορφανής (1965)
Σχολή για σωφερίνες / Ο Βέγγος σωφεράντζα (1964) [Λάκης]
Ένα παιδί χωρίς όνομα (1964) [Άγγελος]
Χωρίς γονείς κι αδέλφια (1964)
Έτσι ήταν η ζωή μου (1963) 
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963)
Διεστραμμένοι (1963) 
Τύφλα νάχη ο Μάρλον Μπράντο (1963) [Άγγελος Στρείδης]
Μάνα γιατί με γέννησες (1963)
Τον βρήκανε τον Παναή (1963) 
Έξυπνοι και κορόιδα (1962)
Ο κατήφορος μιας ορφανής (1962)
Μην είδατε τον Παναή; / Καταζητείται ο Βέγγος (1962)
Η Αλίκη στο Ναυτικό (1961)[Δόκιμος]
Λύτρωσε με αγάπη μου (1960)
Μια του κλέφτη (1960)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]

 

www.ellinikoskinimatografos.gr

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

 

Σχόλια
Loading...