Μανίσαλη Νατάσα

Νατάσα Μανίσαλη

Η Νατάσα Μανίσαλη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1961.
Αγάπησε από μικρή το θέατρο και σπούδασε στο Εθνικό, όπου συμμετείχε σε σπουδαίες παραστάσεις όπως το «Βίρα τις Άγκυρες» (1997) του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παθανασίου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.
Συμμετείχε επίσης και σε μία άλλη επιτυχία, στους «Μικρομεσαίους», στον ρόλο της αδερφής του Παύλου Ευαγγελόπουλου, «Μπέτυς Πετρίδου».
Η σειρά έφερε τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Διλιανίδη και προβλήθηκε από το 1992- 1993 στο Mega.
Η Νατάσα Μανίσαλη είχε εμφανιστεί επίσης, στην σειρά «Νταντά», «Εκείνες και εγώ».
Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε στην ταινία «Peppermint» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπάκα, και στην ταινία «Βασίλισσα Μαϊμού».
Το 2011, είχε παίξει στην παράσταση των Ρήγα- Αποστόλου «Οι γυναίκες με τα μαύρα» (τον 2ο χρόνο).
Οι μεγάλες τηλεοπτικές της επιτυχίες το «Εμείς και Εμείς» και οι «Μικρομεσαίοι»
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο της 5/2/2016.

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Φιλμογραφία

Τηλεόραση

  • 1990 Η αναγέννηση ενός έθνους
  • 1990 Οικογένεια
  • 1990 Οι τρεις Χάριτες (επεισόδιο: Κάψα και σκόνη)
  • 1990 Η κυρία του πάνω ορόφου
  • 1991 Οι δύο ορφανές
  • 1991 Μάμα μία
  • 1992 Θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου
  • 1992 Εξ αδιαιρέτου
  • 1992 Οι μικρομεσαίοι
  • 1993 Βαρβαρότητες
  • 1993 Το Δις Εξαμαρτείν (εορταστικό επεισόδιο)
  • 1993 Στον αστερισμό της γραβάτας
  • 1993 Τα στραβά κι ανάποδα
  • 1993 Οι μεν και οι δεν
  • 1993 Μάνα είναι μόνο μία
  • 1993 Η Καλή … πεθερά
  • 1993 Σας έπιασα στα πράσα
  • 1994 Εμείς κι εμείς
  • 1995 Αγία τετράδα
  • 1996 Εκείνες κι εγώ
  • 1998 Το μικρό σπίτι στο Παγκράτι
  • 2000 Λίφτινγκ
  • 2000 …ύστερα ήρθαν οι μέλισσες
  • 2003 Η Νταντά
  • 2003 Το καφέ της Χαράς
  • 2004 Η ώρα η καλή (επεισοδια: 61 – 63)
  • 2006 Γάμος με τα όλα του: Ο γάμος είναι φυλακή

Κινηματογράφος

ΈτοςΤίτλος
1999Peppermint
2000Βασίλισσα μαϊμού
2001Ροζ ολοταχώς

Θέατρο

ΈτοςΤίτλος
1980Το Μεγαλο μας Τσίρκο
1981Το Τζιώτικο Ραβαΐσι
1989Γεια σουΓια ψήφου πήδημα
1997Βίρα τις άγκυρες
1998Chicago
2004Ποια Ελένη;
2009Η Χιονάτη και οι 7 ψηλοί νάνοι
2011Τα κορίτσια με τα μαύρα

 

Αναδημοσίευση άρθρου απο το:

el.wikipedia.org, http://vasilisblogs.blogspot.gr/

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...