27 Φωτογραφίες απο την ταινία «Της Κακομοίρας»

Ο Ζήκος ο μπακαλόγατος, αφελής αλλά ετοιμόλογος, δουλεύει στο μαγαζί του κυρ Παντελή και είναι ερωτευμένος με τη Φιφίκα.

Το αφεντικό του είναι τσιμπημένο με τη νεαρή Λίτσα και βάζει προξενήτρα για να τη ζητήσει από τον πατέρα της.

Τα πράγματα όμως, δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουν υπάλληλος και αφεντίκο καθώς προκύπτουν και άλλοι υποψήφιοι γαμπροί…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντίνος Κατσουρίδης
ΣΕΝΑΡΙΟ: Ντίνος Κατσουρίδης
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:Κώστας Χατζηχρήστος
ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ:Νίκος Ρίζος, Κώστας Δούκας, Μαρίκα Νέζερ, Νίκος Φέρμας, Ντίνα Τριάντη, Θανάσης Μυλωνάς, Νέλλη Παππά, Γιώργος Ολύμπιος, Γιώργος Βελέντζας, Κώστας Μεντής, Υβόνη Βλαδίμηρου

-Μην κάνεις χειραψίες γιατί… Πού ’σαι; Σε κολλάω κουτουλιά στο ψωμοσάκουλο και θα κάνεις δέκα μέρες να φας! Τ’ ακούς; Δεν μπορείς να μου συμπεριφέρεσαι έτσι εμένα! Άντε! Αυτό που σου λέω εγώ!
-Τι ειν’αυτά ρε που μου κάνεις;
-Τι με κοιτάς; Άμα ξετυλιχτώ θα γίνω ένα κι ενενήντα και δε θα σε γλιτώνει άνθρωπος!

Πάω στο γιατρό κι εσύ θα κάτσεις εδώ. Να σε παχαίνουμε να σε πιάσουμε πόρτα για το χειμώνα εσένα. Πάω στο γιατρό εγώ. Και να ’χεις το νου σου στο μαγαζί εσύ. Όχι να πάρεις τους δρόμους όπως τους πήρες την άλλη φορά.
-Ε αϊ στο διάολο πηγαινε από δω χάμω!
-Να πας, και να πάω εγώ στο γιατρό. Πάω στο γιατρό εγώ. Και να διορθώσεις και λίγο εδωπέρα έτσι; Μέχρι να γυρίσω να τα βρω όλα φτιαγμένα γιατί τα μαζεύεις και φεύγεις.
-Βρε αϊ στο διάολο πηγαινε από δω χάμω!
-Στο διάολο να πας!

Ακολουθήστε μας στο Facebook.
Ακολουθήστε μας στο Facebook.

Photo Gallery

 

 

Σχόλια

Ο ellinikoskinimatografos.gr σέβεται όλες τις απόψεις, με χιούμορ και όχι με ύβρεις. Γι αυτό σας παρακαλούμε να μην αναρτάτε σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το περιεχόμενο του άρθρου.