10 πράγματα που δεν γνώριζες για την Ρένα Βλαχοπούλου

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Εξαίρετη τραγουδίστρια και ηθοποιός η Ρένα Βλαχοπούλου έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο μεγάλες σόουγουμαν της εποχής της με μπρίο κι έντονη προσωπικότητα που δύσκολα αντιγράφεται. Κάνουμε ένα μίνι αφιέρωμα στην περσόνα Ρένα Βλαχοπούλου!

 

1) Δεν ήθελε παιδιά.

«Δεν ήθελε παιδιά, είχε «ρίξει» αρκετές φορές παιδιά και έλεγε ότι «τα παιδιά θέλουν κατάθεση ζωής, εγώ δεν μπορώ να το κάνω και δεν θέλω να τα μεγαλώνουν ξένες γυναίκες», είχε αποκαλύψει για τη Ρένα Βλαχοπούλου ο κοντινός της Μάκης Δελαπόρτας.

2) Ήταν θεία του Μάριου Φραγκούλη.

Ο Μάριος Φραγκούλης είχε θεία την αείμνηστη ηθοποιό, Ρένα Βλαχοπούλου και λίγοι το γνωρίζουν.

3) Είχε μανία με τον αυτοσχεδιασμό.

Είχε μανία με τον αυτοσχεδιασμό σε σημείο που άφηνε τους συνεργάτες της άφωνους. Ο Σακελλάριος έχει αποκαλύψει πως η σκηνή με τον κουβά στην ταινία η «Θεία μου η χίπισσα» ήταν καθαρά δικιά της ιδέα. Οι οδηγίες που της είχαν δοθεί ήταν να κρυφτεί κάτω από το τραπέζι, η λιδια αυτοσχεδίασε, δημιούργησε πανδαιμόνιο και το αποτέλεσμα άρεσε τόσο που τελικά έμεινε. Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά.

4) Είχε παίξει σε διαφήμιση του Lipton.

 

5) Ξεκίνησε από το τραγούδι!

Σε ηλικία 16 χρονών, τραγούδησε για πρώτη φορά σε κάποιο ζαχαροπλαστείο της Σπανάδας, πέραασε  στο βαριετέ «Όασις», στο Ζάππειο όπου ο Μίμης Τραϊφόρος παρουσίαζε νέους καλλιτέχνες.  Τραγούδησε φορώντας δανεική τουαλέτα, που την πάτησε και έπεσε κάτω.

6) Οι σχέσεις της με ποδοσφαιριστές.

Οι σχέσεις της με ποδοσφαιριστές ήταν έντονες και τροφοδότησαν με σκανδαλιστικούς τίτλους τα έντυπα της εποχής.

7) Γοήτευε του άνδρες.

Η Ρένα Βλαχοπούλου είχε το δικό της τρόπο να γοητεύει τους άνδρες και πάντα τραβούσε την προσοχή τους. Ανάμεσα στις κατακτήσεις της, συγκαταλέγεται ακόμη και ο Σάχης της Περσίας, Ρεζά Παχλεβί, ο οποίος παντρεύτηκε αργότερα την όμορφη, θλιμμένη πριγκίπισσα Σοράγια.

8) Η πραγματική της ηλικία…

Η πραγματική της ηλικία ήταν πάντα ένα μυστήριο. Λέγεται πως γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1923 στην Κέρκυρα, ωστόσο αυτό δεν «κολλάει» με χρονολογίες και ηλικίες βιβλιογραφικών πηγών.

9) Στον γάμο της Μαίρη Λίντα και του Χιώτη…

Στον παραμυθένιο γάμο της Μαίρης Λίντας και του Χιώτη η Ρουλα Βλαχοπούλου μαζί με την Μπέτυ Μοσχονά ήταν αυτή που βοήθησε  τη νύφη, στηριζόμενη στο μπράτσο της να κατέβει τα σκαλιά του σπιτού της.

10) Δύναμη Ψυχής.

Ήταν τόσο δυνατή που κατάφερε το ακατόρθωτο:  Ένα βράδυ του Νοέμβρη του 1940, λίγο πριν βγει στη σκηνή, της έρχονται τα πιο άσχημα και σοκαριστικά νέα: οι γονείς της σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς των Ιταλών στην Κέρκυρα. Η ίδια πριν καταρρεύεσει βρήκε τη δύναμη και ερμήνευσε τραγούδι.

Αναδημοσίευση άρθρου απο το:

kirakatina.gr


Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...