Το χαστούκι του Φίνου στην Ζωή Λάσκαρη

χαστούκι
Advertisement

Σε ένα αφιέρωμα που είχε κάνει το περιοδικό «Down Town» για την Ζωή Λάσκαρη, αναδημοσιεύεται μια δήλωση του φροντιστή της Φίνος Φιλμ, Παντελή Παλιεράκη.

Advertisement
Ζωή Λάσκαρη
Η Ζωή Λάσκαρη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο Φίνος είχε χαστουκίσει εκνευρισμένος τη Ζωή, γιατί εκείνη δεν ήταν ποτέ συνεπής στην ώρα της, στο γύρισμα.

«Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι περάσαμε με τη Ζωή. Ο Φίνος της νοίκιασε ένα διαμέρισμα και μετά της το επίπλωσε. Σε εκείνο το διαμέρισμα στεκόμουν κάθε πρωί και την περίμενα να κατέβει να την πάω στο γύρισμα, αλλά εκείνη δεν εμφανιζόταν ποτέ. Κοιμόταν, γιατί η Ζωίτσα όλο το βράδυ γλένταγε και χόρευε. Και που να καταλάβει ότι ένα ολόκληρο συνεργείο καθόταν και την περίμενε.

Μια μέρα έσπασα την πόρτα του διαμερίσματος για να μπω μέσα γιατί δεν άνοιγε και άρχισα να την ψάχνω.

Βλέπω τη Ζωή ξαπλωμένη σε μια πολυθρόνα. “Τι με ξυπνάς τέτοια ώρα;” μου λέει. Την πήρα κοιμισμένη, την έβαλα στο sport μου αμάξι, την τύλιξα με μια κουβέρτα και την πήγα στο γύρισμα που γινόταν στην Πάρνηθα. Ο Φίνος κάποια στιγμή δεν άντεξε. Τη χαστούκισε φωνάζοντας έξαλλος: “Δεν υποφέρεσαι!”. Η Ζωή έβαλε τα κλάματα κι έπεσε στην αγκαλιά της γυναίκας του, Τζέλλας και ύστερα από λίγο ήρθε ο Φίνος και της ζήτησε συγγνώμη.

Άπειρα τέτοια περιστατικά είχαν συμβεί με τη Ζωή. Αλλά πάντα ο Φίνος και η Τζέλλα τη συγχωρούσαν. Την είχαν σαν παιδί τους και μάλιστα κάποια στιγμή ήθελαν να την υιοθετήσουν», είχε δηλώσει ο Παντελής Παλιεράκης που πέθανε το 2005.

Προηγούμενο άρθροΈλληνες ηθοποιοί που κλέφτηκαν μέρος 3ο
Επόμενο άρθροΒασίλης Αυλωνίτης: Δημοσίευμα που τον εμφάνιζε πρωταγωνιστή σε ερωτικό σκάνδαλο