Τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί που έπαιξαν δεύτερους ρόλους

newego LARGE t 641 107008991 type13063
newego LARGE t 641 107008991 type13063
Advertisement

Δημιούργησαν ιδιαίτερη αίσθηση με τις εμφανίσεις τους στην ελληνική τηλεόραση τις τελευταίες δεκαετίες. Μπορεί τα ονόματά τους να μην ήταν πρωτοκλασάτα και να μην συγκαταλέγονταν στους πρωταγωνιστές της σειράς, όμως κατάφεραν με το ταλέντο τους να τους θυμόμαστε ακόμη και σήμερα.

Advertisement

Ποιος δε θυμάται για παράδειγμα την θρυλική Νάνσυ από το «Κι οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή», που ξεμυάλισε με τα παιχνίδια και τα νάζια της, τον παντρεμένο οδοντίατρο, Γιώργο Παρτσαλάκη ή ποιος μπορεί να ξεχάσει τον συμπαθέστατο και κολλημένο με τις μηχανές Νικόλα στη θρυλική σειρά του Χάρη Ρώμα, Κωνσταντίνου και Ελένης;

Bρήκαμε τι κάνουν και που βρίσκονται σήμερα κάποιοι από τους ηθοποιούς που ερμήνευσαν δεύτερους ρόλους στην πάλαι ποτέ επιτυχημένη ελληνική τηλεόραση κάνοντας θραύση!

Φράνκο Αλόνσο: Ο πρώην σύντροφος της Αννίτας Πάνια και ανιψιός του παλιού της σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη πρωταγωνίστησε τη δεκαετία του ’80 σε ουκ ολίγες ταινίες. Το 2013 είχε οδηγηθεί στις φυλακές, καθώς καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξη για εμπορία ναρκωτικών. Σήμερα είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Όλγα Κανλή και ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Ναταλία Καποδίστρια : Εμεινε γνωστή με την ατάκα της «Προσκυνήστε το είδωλο». Που ξεστόμιζε η ως λαϊκή αοιδός και ερωμένη του υπουργού, “Αννίτα Ρασσιά” στον Κακό Βεζίρη του Χάρη Ρώμα. Πήρε μέρος σε αρκετές παραγωγές της δημόσιας και της ιδιωτικής τηλεόρασης και στη συνέχεια διοχέτευσε το ταλέντο της στο θέατρο, τη ζωγραφική και τη φωτογραφία.

Έκανε την εμφάνιση της στα εικαστικά δρώμενα, το 2008 παρουσιάζοντας την πρώτη ατομική της έκθεση σε ακουαρέλα, στην γκαλερί ARTOWER της Αθήνας. Το 2010 συμμετείχε σε ομαδική έκθεση Ελλήνων Καλλιτεχνών στην Βοστώνη των Η.Π.Α., και την Άνοιξη του 2011 στην ομαδική έκθεση Νέων Κερκυραίων Ζωγράφων, στην Πινακοθήκη του Δήμου Κερκυραίων.

Την Κορίνα Δαμουλιάνου, την γνωρίσαμε ως Κορινάκι στο σίριαλ “Πάτερ Ημών” με τον Κώστα Καρρά. Σήμερα ζει στην Αθήνα.Ασχολειται μετα κοινά.΄Εχει συμμετάσχει ως υποψήφια βουλευτης στην Β’Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη, η όμορφη κοπέλα που γνωρίσαμε στην εκπομπή “Αnt1 3,2,1” να τραγουδάει και να χορεύει με σέξι κοντά σορτσάκια, παράτησε την τηλεόραση,  παντρεύτηκε έκανε οικογένεια και απέκτησε τον γιο της Άγγελο. Ο Αγγελος σήμερα παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή στον «αρτ fm».

Η Σμαράγδα Διαμαντίδου (Σμαράγδα Λαζαρίδου) έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και ζει πλέον στο κέντρο της Αθήνας. Τα παιδιά της είναι αυτή τη στιγμή η απόλυτη προτεραιότητά της, ενώ ασχολείται ενεργά με τα social media. Εκτός από το «Εμείς και Εμείς» τη θυμόμαστε έντονα και από την συμμετοχή της στη «Θηλυκή Εταιρία» του Νίκου Περάκη που παίχτηκε το 1999 στους κινηματογράφους.

Η γοητευτική Βικτώρια Χαραλαμπίδου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στις “Νύφες” του Παντελή Βούλγαρη. Παντρεύτηκε στο εξωτερικό και πλέον η ίδια με την οικογένειά της μένουν στο Σίδνεϊ. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό κομμάτι, γεγονός που την έκανε να σκεφτεί την επιστροφή στην Ελλάδα. Σήμερα ωστόσο όλα έχουν βρει το δρόμο τους. Από τις 10 Ιουλίου προβάλεται στο δίκτυο ABC-TV η σειρά Barracuda, στην οποία πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για αυστραλιανό σήριαλ, βασισμένο στο βιβλίο του Χρήστου Τσιόλκα.

Ένας από τους ρόλους που ξεχώρισε ο Στέργιος Νενές ήταν αυτός του Νικόλα στη τηλεοπτική σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Σήμερα ασχολείται με τις μοτοσυκλέτες.

Ποιος δεν θυμάται την, τότε, νεαρή και όμορφη σγουρομάλλα Νάνσυ, του σίριαλ «Κι οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή», που ξεμυάλισε με τα τσαλίμια της, τον παντρεμένο «Γιατρό»; Ο λόγος για την Μαρία Παπαλάμπρου που σήμερα έχει αλλάξει ελάχιστα.

Τον Λουκά Ζήκο τον γνωρίσαμε μέσα από το σίριαλ «Μάνα είναι μόνο μία» με την Μαίρη Χρονοπούλου. Σήμερα ζει στην Κύπρο και ασχολείται με το θέατρο.

Ηταν αρχές του 2000 όταν γνωρίσαμε την ηθοποιό Καλλιρρόη Μυριαγκού, ως «Ματίνα Μανταρινάκη στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και έμεινε στις συνειδήσεις μας ως γεροντοκόρη; Η ηθοποιός σήμερα εξακολουθεί να ασχολείται με την υποκριτική.

Ποιος δεν θυμάται την Ρωσίδα «Μαρούσκα» την οικιακή βοηθό της Ντένης Μαρκορά, που ήταν πάντα στο πλευρό της. H κατά κόσμον Καλλιόπη Ταχτσόγλου 15 χρόνια αργότερα συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική και συμμετέχει σε παραστάσεις.

Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα γεννήθηκε ένα αστέρι
Επόμενο άρθροΟ Αστερισμός της Παρθένου