Χαριλάου Βούλα

Η Βούλα Χαριλάου είναι ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Γεννήθηκε το 1932 (σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του Θόδωρου Έξαρχου).

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

 

Έπαιξε κυρίως σε δραματικές ταινίες, όπως στο ψυχολογικό δράμα «Ο Εφιάλτης», το 1961. Eίναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.

1797

Φιλμογραφία   

  • Οι Αδίστακτοι (1965) ….. Βάνα
  • Μάνα κάνε Κουράγιο (1962) …. Έλσα
  • Εφιάλτης (1961) ….. Άννα Μαργκό
  • Χωρίς Μητέρα (1961) ….. Λίτσα Χαρώνη
  • Άντρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω (1960) ….. Νινέτα – Ντίνος
  • Στουρνάρα 288 (1959) – Φτώχια κι αριστοκρατία ….. Χαρούλα
  • Ο Θύμιος τα ‘κανε Θάλασσα (1959) ….. Λίζα Μωράλη
  • Κρουαζιέρα στη Ρόδο (1960) …. Νίνα
  • Σάτιρα Φτώχεια και Αριστοκρατία (1959)
  • Τέσσερις Νύφες κι ένας Γαμπρός (1958) ….. Λόλα Προκόπη
  • Η Δούκισσα της Πλακεντίας (1956) ….. Ελίζα Ντε λε Μπρεν

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...