Φωτόπουλος & Σταυρίδης σε μονομαχία με διαιτητή τον Χρήστο Τσαγανέα

0
24

Από την ταινία του Ορέστη Λάσκου » Φτωχαδάκια και λεφτάδες » (1961) με τους: Μίμης Φωτόπουλος, Νίκος Σταυρίδης, Σμαρούλα Γιούλη, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Ελένη Χαλκούση, Χρήστος Τσαγανέας, Θάνος Τζενεράλης, Ερρίκος Μπριόλας, Ζωή Φυτούση, Νίτσα Τσαγανέα, Γιώργος Ολύμπιος, Γιάννης Γκιωνάκης.

Άλλος έχει πολλά λεφτά και άλλος δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Φτωχαδάκια και λεφτάδες – έτσι είναι οι άνθρωποι σ’ αυτή τη ζωή. Και οι μεν και οι δε, ωστόσο, εργάζονται και παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο – ένα “πλούσιο” αύριο, που δεν θα τους λείπει τίποτα.

Τι γίνεται, όμως, όταν κανείς γίνει πλούσιος από τη μια μέρα στην άλλη; Μήπως η μανία για επίδειξη και κοινωνική άνοδο των νεόπλουτων αυτών αστών τους κάνει ρεζίλι στα μάτια των άλλων;

 

📽  Video


Σχόλια
Αυτή η σελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!