Φιλιππίδης Πέτρος

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι Έλληνας ηθοποιός, που γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31 Δεκεμβρίου 1963.

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Το 1986 αποφοίτησε από την Σχολή Θεάτρου Κάρολος Κουν και σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών. Όσο βρισκόταν στο θέατρο του Κάρολου Κουν πρωταγωνίστησε στις θεατρικές παραστάσεις Ιππείς, Αχαρνής, Αγαμέμνων, Όρνιθες, Πέρσες, Προμηθέας Δεσμώτης και τέλος στις Θεσμοφοριάζουσες. Τέλος, σπούδασε σκηνοθεσία στην σχολή Σταυράκου. Είναι παντρεμένος και έχει έναν υιό, τον Δημήτρη.

Αναδημοσίευση άρθρου απο το:

Φιλμογραφία  

  • Εφάπαξ (2001)
  • Ο Ηλίας του 16ου (2008)
  • Μια φορά και ένα μωρό (2011)
  • Ακάλυπτος(2013)
Μόνο φωνή
  • Μουλάν (1998)
  • Η Εποχή των Παγετώνων (2002)
  • Η Εποχή των Παγετώνων 2: Η Απόψυξη (2006)
  • Η Εποχή των Παγετώνων 3: Η Αυγή των Δεινοσαύρων (2008)
  • Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων (2012)

Τηλεόραση   

  • Καλές Δουλείες (2014)
  • Λάκης ο Γλυκούλης (2008-2010)
  • Αν Υπήρχες θα σε Χώριζα (2007-2008)
  • Πενήντα-Πενήντα (2005-2007) -(2010-2011)
  • Καλά να Πάθεις (2003-2004)
  • Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη (2003-2004)
  • Διαπλεκόμενοι (1997-2003)
  • Δροσουλίτες (1999-2000)
  • Το κλειδί (1997-1999)
  • Σε Λα Βι (1996-1997)
  • Ο Πέτρος και τα κορίτσια του (1994-1996)
  • Ιστορίες χωρίς δάκρυα
  • Ανατομία του εγκλήματος
  • Όχι τα Νέα του ΑΝΤ1 (1990-1992)
  • Χάι-Ροκ (1992-1994)
  • Οι Απαράδεκτοι (1990-1992)
  • Οι Αυθαίρετοι (1989-1991) – συμμετοχή σε επεισόδια
Έκτακτες εμφανίσεις
  • Το Κόκκινο Δωμάτιο (guest ρόλος)
  • Δύο Ξένοι (έκτακτη συμμετοχή) (1997-1999)
  • Της Ελλάδος τα παιδιά (1991-1994)
  • Ομιλείτε Ελληνικά
  • Οι Τρεις Χάριτες (έκτακτη εμφάνιση)

Τηλεταινίες   

  • Πενήντα Πενήντα 

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...