Σπάνιο βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά».

0
20

Είναι η τρίτη πιο εμπορική ταινία του ελληνικού κινηματογράφου όλων των εποχών καθώς έκοψε συνολικά 739.000 εισιτήρια!

«Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά» στην οποία πρωταγωνιστούν οι Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ άρχισε να γυρίζεται το 1968, ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 1969 και ξεκίνησε να προβάλλεται στα σινεμά την ίδια χρονιά.

Δείτε ένα σπάνιο δίλεπτο video από τα γυρίσματα της θρυλικής ταινίας όπου η Βουγιουκλάκη μαζί με τον Παπαμιχαήλ ζουν έναν μεγάλο έρωτα στα ταραγμένα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.

Το video που είναι ασπρόμαυρο και δυστυχώς δίχως ήχο ξεκινάει με την Αλίκη να βρίσκεται πίσω από την κάμερα η οποία είναι στραμμένη στον Δημήτρη.

Video

 


Αναδημοσίευση άρθρου απο το:

sport-chicas.gr

Σχόλια
Αυτή η σελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!