Γαλάτη Σούλα

Σούλα Γαλάτη

Σούλα ή Τέσσι Γαλάτη εννήθηκε στις 7 Απριλίου 1945 στην Κεφαλονιά.

Φιλμογραφία

Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968) [Αλέκα]
Λάουρα (1968)
Έρωτες στη Λέσβο (1967)
Στο κατώφλι της μοίρας (1967)
Αμαρτωλές της νύχτας (1966)
Πλήγωσες την αγάπη μου (1966) [Λουίζα]
Το τελευταίο δάκρυ (1965) [Άννα]
Θύελλα σε παιδική καρδιά (1965)[ξαδέλφη του Σπύρου]
Τρεις καρδιές, ένας χτύπος (1965)[Φούλα]
Θύελλα σε παιδική καρδιά (1965) [Καίτη]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...