Αθανασιάδου Σούλα

Σούλα Αθανασιάδου

Η Σούλα Αθανασιάδου γεννήθηκε το 1929 στον Πειραιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (αποφοίτησε το 1952). Δίδαξε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη. Σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Δάνη (1920-1995). 

Φιλμογραφία

Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι του γηπέδου (1956) [Μουράτη]
Αστέρω (1959) 
Αθώα ή ένοχη (1963)
Λολίτες της Αθήνας (1965) [Καίτη Ζανίτου]
Λολίτες της Αθήνας(1965)
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
Η Στεφανία (1966)
Σύντομο διάλειμμα (1966)[Νίνα Τριανταφυλλίδη, ηθοποιός του θιάσου και φίλη της Έμμας Κάραλη] 
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966) [νοσοκόμα]
Τόσα όνειρα στους δρόμους (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Ας με κρίνουν οι γυναίκες (1968)
Ο αδελφός μου κι εγώ (1997) [συγγενής Ελένης]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...