Καζέλη Σάσα

Σάσα Καζέλη

 
Η Σάσα  Καζέλη γεννήθηκε στα Ιωάννινα τo 1935 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε το 1957.Το πραγματικό της όνομα είναι Αναστασία Στασινή Κατσαρού. Υπηρξε η τέταρτη σύζυγος του ηθοποιού Τάκη Μηλιάδη. Πέθανε στις 21 Ιανουαρίου 2012. 

Φιλμογραφία

Ο ζιγκολό της Αθήνας (1982) Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά(1970) [Ισμήνη Μάρτου]
Νατάσα (1970)
Ζητούνται γαμπροί με προίκα (1970) [Λίτσα]
Για την τιμή και για τον έρωτα (1969)
Ένας άνδρας με συνείδηση (1969)
Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ)(1969) [Ρόζα]
Φίλησέ με πριν φύγεις για πάντα (1969)
Ποιος Θανάσης!! (1968) [Τζένη]
Ουδείς αναμάρτητος (1967)
Μαζί σου για πάντα (1966)
Γιατί μ`εγκατέλειψες (1965) [μητέρα]
Οι κληρονόμοι (1964) [Ζουμπουρδόγλου] 
Το σπίτι της ηδονής (1961)
Είμαι αθώος (1960)
Αμαρτωλά νιάτα (1960) 
Ο Θύμιος τα`χει 400 (1960) [Σάσα]
Είμαι αθώος (1960)
Χριστίνα (1960) [Λούσυ]
Το αγόρι π`αγαπώ (1960)
Άντρας είμαι… και το κέφι μου θα κάνω!(1960)[Λένα]
Ερωτικές ιστορίες (1959)[Λαμπρινή]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

 
Σχόλια
Loading...