Αξελός Ρήγας

Ρήγας Αξελός

Ο Ρήγας Αξελός γεννήθηκε στην Αθήνα  και έχει παίξει σε περισσότερες από 90 θεατρικές παραστάσεις με κρατικούς ή ιδιωτικούς θιάσους.
Έπαιξε επίσης σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές.
Διετέλεσε Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για 10 χρόνια. Επίσης διετέλεσε μέλος της διοίκησης κρατικών θεατρικών και κινηματογραφικών οργανισμών, σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων, για περισσότερο από 20 χρόνια. 

Φιλμογραφία

Λυσιστράτη (1972)   
Οι αριθμημένοι    (1998)
Ούλοι εμείς εφέντη (1998)
Κάθε Σάββατο  (1999)
Οι γενναίοι της Σαμοθράκης (2003)
Ηθικόν ακμαιότατον (2006)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...