Βουτσινά Ρένα

Ρένα Βουτσινά

Η Ρένα Βουτσινά  ήταν σύζυγος του Βάσου Αδριανού (1943-1999) με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. Έγινε γνωστή από τις σειρές της ΥΕΝΕΔ »Μεθοριακός σταθμός» ‘οπου υποδυόταν την Γαρουφαλιά και »Εκείνες κι εγώ» όπου υποδυόταν τη Δεβόρα.

Φιλμογραφία

Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη (1967)[Έλενα]
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Ο Φαφλατάς  (1971)
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
Τι 30… τι 40… τι 50… (1972) [Στέλλα]
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980) [Ντόροθυ]

Σχόλια
Loading...