Γιαμαρέλου Πόπη

Πόπη Γιαμαρέλου

Η Πόπη Γιαμαρέλου (Γιαμαρέλλου) ήταν πολυτάλαντη και πανέμορφη σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Οκτωβρίου 1948-πιθανότατα. Το 1963 που ξεκίνησε τη καριέρα της, εμφανιζόταν ως Πόπη Γιαμαρέλλου και από το 1970 ως Πόπη Μαρέλλι ή Μαρέλλη. Μικρότερή της αδελφή, είναι η Μαίρη Γιαμαρέλλου (Μαρέλη).

Φιλμογραφία

Ως Πόπη Γιαμαρέλλου
Ένας ντελικανής (1963) [δημαρχοπούλα]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[ερμηνεύει το τραγούδι »Τον χειμώνα δεν τον θέλω»στην πισίνα]
Και οι 14 ήταν υπέροχοι (1965)[χορεύτρια]
Κορίτσια για φίλημα (1965)[χορεύτρια]
Ραντεβού στον αέρα (1965)[με τους ξένους που τους μαθαίνει ελληνικούς χορούς η Βλαχοπούλου]
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966)[μέλος συγκροτήματος Λάσκαρη]
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)[εργάτρια/χορεύτρια]
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)[υπηρέτρια]
Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)[χορεύτρια]
Βίβα Ρένα (1967)[χορεύτρια]
Τα δολλάρια της Ασπασίας (1967)[γειτόνισσα και fun της Βούρτση]
Γυμνοί στο δρόμο (1969)[γειτόνισσα Κούρκουλου]
Ως Πόπη Μαρέλλι
Μια τρελλή… τρελλή… σαραντάρα (1970)[Τούλα]
Ο ξεροκέφαλος (1970)
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)[εργαζόμενη στη Βλαχοπούλου]
Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήση (1971)]αρτίστα]
Εφοπλιστής με το ζόρι (1971)[Μαργαρίτα]
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971)
Λυσιστράτη (1972)
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
Γεύση από Ελλάδα (1980)[δημοσιογράφος ΕΡΤ]

………..Επίσης εμφανίστηκε στο σίριαλ της ΕΡΤ »Οι έμποροι των εθνών» το 1973.

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...