Προτεινόμενη Ταινία Ημέρας: Έξοδος κινδύνου 1980 (ολόκληρη ταινία)

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Έξοδος κινδύνου

 

Έξοδος κινδύνου

To Έξοδος κινδύνου είναι ο τίτλος μίας ελληνικής κινηματογραφικής αστυνομικής ταινίας, του 1980, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Νίκου Φώσκολου, παραγωγή της Γκρέκα Φιλμ -Μιχάλης Λεφάκης Α.Ε. και πρωταγωνιστές τους, Όλγα Καρλάτου, Γιώργο Φούντα, Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Νίκο Κούρκουλο, Σωτήρη Τζεβελέκο και Γκέλυ Μαυροπούλου.

Δύο ληστές εισβάλουν σε μία τράπεζα.

Εντελώς τυχαία μέσα στην τράπεζα βρίσκεται και ο αστυνόμος Μάρκος Αγγέλου (Γιώργος Φούντας), που στην προσπάθειά του να αποτρέψει τους ληστές, τραυματίζεται και παράλληλα σκοτώνει τον έναν από τους δύο.

Την τελευταία στιγμή σώζεται από την επέμβαση της τροχονόμου Νταίζη Αλεξίου (Όλγα Καρλάτου), η οποία καταδιώκει τον δεύτερο ληστή και τον σκοτώνει.

Μετά το συμβάν διορίζεται υφισταμένη του Μάρκου Αγγέλου στο τμήμα Ηθών και Δίωξης Ναρκωτικών.

Μια μέρα ο Τάσος (Αλμπέρτο Εσκενάζυ), ένας ναρκομανής θα προσπαθήσει να διαρρήξει το σπίτι της Νταίζη, αλλά η ίδια δεν θα τον παραδώσει στο τμήμα αλλά θα τον βοηθήσει να απαλλαγεί από τα ναρκωτικά μέχρι που μια μέρα θα τον βρει νεκρό και τότε θα αρχίσει να «ξετυλίγεται το κουβάρι» μιας μεγάλης σπείρας διακίνησης ναρκωτικών με σκοπό την εξάρθρωσή της.

ΜουσικήΓιώργος Κατσαρός
ΤραγούδιΈρικα Μπρόγερ
Δούκισσα
ΦωτογραφίαΆρης Σταύρου
ΜοντάζΧαράλαμπος Αλέπης
Γιάννης Τσιτσόπουλος
ΣκηνογραφίαΓιώργος Κολιοπάντος
Εταιρεία παραγωγήςΓκρέκα Φιλμ Μιχάλης Λεφάκης Α.Ε.
Πρώτη προβολή24 Νοεμβρίου 1980

 

?  Video

 

 

 

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...