ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Η ταινία ξεκινά με τον Βαγγέλη, να λέει στην ανιψιά του, Γιούλα, να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να καλλωπίσει την Ευτυχία, την αδελφή του, γιατί της φέρνει γαμπρό. Η Γιούλα, φωνάζει και την κομμώτρια, και μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Βαγγέλη, προσπαθούν να την πείσουν να γίνει μοντέρνα, γιατί έτσι όπως είναι δεν πρόκειται να βρει γαμπρό. Η Ευτυχία, συνεχίζει, να αρνείται. Όταν φτάνει ο γαμπρός συστήνεται με τη Γιούλα και νομίζει ότι αυτή είναι η αδελφή του Βαγγέλη.

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Μετά βλέπει την αρραβωνιαστικιά του Βαγγέλη, κατόπιν όμως απογοητεύεται όταν βλέπει την Ευτυχία και ζητά να φύγει να πάρε λίγο αέρα. Ωστόσο, στο σπίτι καταφτάνει ένας ακόμα επίδοξος γαμπρός της Ευτυχίας, που όμως συναντά τον Κλεομένη, που ήταν φίλοι, κι αντί αυτού, πάνε σε ένα καφενεδάκι. Εκεί ο Κούλης λέει στον Κλεομένη ότι η Ευτυχία κληρονομεί 120.000 λίρες. Κατά τ’ άλλα ο Κούλης φλέρταρε τόσο καιρό την αρραβωνιαστικιά του Βαγγέλη, ενώ ο Κλεομένης, μετά τα νέα της κληρονομιάς, αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι την Ευτυχία.

Οι_γαμπροί_της_Ευτυχίας_(ταινία,_1962,_αφίσα)

Αργότερα, κανονίζουν να πάνε όλοι μαζί στην Ύδρα, που ήταν το αγαπημένο νησί της Ευτυχίας, καθώς εκεί είχε γνωρίσει τον πρώτο της έρωτα. Στο νησί, ο Κλεομένης όμως θα αποκαλύψει ότι αγαπά τη Γιούλη και ότι αυτή θέλει να νυμφευθεί. Στο νησί είχε έρθει και ο Κούλής, ο οποίος συνέχισε να ζητά την αδελφή του Βαγγέλη, ο οποίος όμως αυτή τη φορά ήρθε να ζητήσει τη Γιούλα, νομίζοντας ότι αυτή είναι η αδελφή του Βαγγέλη. Ο Τηλέμαχος αποφασίζει να αποκαλύψει στην οικογένεια ότι θέλει να πάρει τη Γιούλα αντί της Ευτυχίας.

Αναδημοσίευση άρθρου απο το:

Κατόπιν, όταν λιποθυμά η Ευτυχία έρχεται ο Χαρίλαος, ο φαρμακοποιός, ο οποίος αποδεικνύεται ότι ήταν η πρώτη της αγάπη, όμως όλοι φεύγουν, μετά τα τελευταία γεγονότα, ξαφνικά από το νησί. Η ταινία τελειώνει στο σπίτι της οικογένειας, όπου η Ε καταλάβει καλά, και τις λίρες τις κληρονομεί η Γιούλα και όχι η Ευτυχία. Η Ευτυχία θλιμμένη πλέον θέλει να κλειστεί ξανά σε μοναστήρι, παράλληλα, όμως καταφτάνει και ο Χαρίλαος και τη ζητά σε γάμο. Η ταινία τελειώνει με τον γάμο της Ευτυχίας και του Χαρίλαου.

hqdefault

κατάλογος

Γεωργία Βασιλειάδου… Ευτυχία Ταρνιάτη, η αδελφή του Βαγγέλη, που λόγω της εμφάνισής της και των ιδεών της δεν μπορεί να βγει γαμπρό. Βασίλης Αυλωνίτης… Βαγγέλης Ταρνιάτης, ο αδελφός της Ευτυχίας, που προσπαθεί να την παντρέψει για να κάνει κι αυτός τη δική του οικογένεια. Νίκος Ρίζος… Κλεομένης, ο γαμπρός που προτείνει ο Βαγγέλης στην Ευτυχία, που όμως τελικά ερωτεύεται την ανιψιά τους Γιούλα. Έλσα Ρίζου… Γιούλα Ταρνιάτη, η ανιψιά του Βαγγέλη και της Ευτυχίας, που τελικά αυτή κληρονομεί τις 120.000 λίρες. Πόπη Λάζου… Λίνα, η αρραβωνιαστικιά του Βαγγέλη. Γιώργος Τσιτσόπουλος… Κούλης Εξαρχόπουλος, ο περίεργος τύπος που ζητά το χέρι της Ευτυχίας, χωρίς να την ξέρει, επειδή διάβασε στις εφημερίδες ότι κληρονομεί 120.000 λίρες. Κατερίνα Γιουλάκη… Σόφη, η κομμώτρια, που προσπαθεί να καλλωπίσει την Ευτυχία, και που στο τέλος αποκαλύπτει σε όλους ότι τις λίρες δεν τις κληρονομεί η Ευτυχία αλλά η Γιούλα. Επίσης, είναι και αρραβωνιαστικιά του Κούλη. Βαγγέλης Σάκαινας… Χαρίλαος, η πρώτη αγάπη της Ευτυχίας, τον οποίον παντρεύεται στο τέλος της ταινίας. Ζέτα Αποστόλου… μία τουρίστρια, που ο Βαγγέλης, της επιδεικνύει το ψάρι που ψευδώς της λέει ότι το ψάρεψε ο ίδιος. Κώστας Μεντής… Πλανόδιος ζωγράφος

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια
Loading...