Αναγνωστοπούλου Ντόρα

Ντόρα Αναγνωστοπούλου

Η Ντόρα Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1936 και πέθανε το 1997 .
Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη και πήρε την άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο.
Θιασάρχις επί σειρά ετών στο Ρωμέικο Θέατρο που ίδρυσε με το σύζυγό της και μέλος της εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.
Σύζυγος του ηθοποιού Μπάμπη Τιμοθέου. 

Φιλμογραφία

Μαρία Πενταγιώτισσα (1957)
Ψιτ… κορίτσια! (1959)
Έξω οι κλέφτες (1961)
Ο Μιχαλιός του 14ου συντάγματος (1962)[Στέλλα]
Η γυνή να φοβήται τον άνδρα (1965)[γραμματέας Κωνσταντίνου]
Μοντέρνα Σταχτοπούτα (1965)[γειτόνισσα]
Το βλακόμουτρο (1965)
Ευτυχώς… τρελάθηκα! (1966) [Βούλα]
Ο εξυπνάκιας (1966) [Ζέτα]
Ο αχόρταγος (1967)
Τρελός παλαβός και Βέγγος (1967)
Η θυρωρίνα (1968)
Η μεγάλη Ανάσταση (1969)[πελάτισσα μπαρ]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...