Νικολακόπουλος Πάνος

Πάνος Νικολακόπουλος

Ο Πάνος Νικολακόπουλος γεννήθηκε 1933 στους Χράνους Αρκαδίας και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Άγγελου Γιαννούλη, από όπου αποφοίτησε το 1962. Σύμφωνα με πληροφορία στο παλιό μητρώο του Σ.Ε.Η. σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στα μέσα της δεκαετίας του 1970. 

Φιλμογραφία 

Το πιο γρήγορο μπουζούκι(1973)
Αγάπησα μια… πολυθρόνα (1971)
Τα ομορφόπαιδα!.. (1971)
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)
Ο αχαϊρευτος (1970)
Ένας χίπις με φιλότιμο (1970)
Ησαΐα… μη χορεύεις (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό… (1969)
Τζέιν Έυρ (1968)
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968)
Ο μόδιστρος (1967)
Η αρτίστα (1966)
Άνθρωπος για όλες τις δουλειές.. (1966)
Η Κλεοπάτρα ήταν Αντώνης / Η Κλεοπάτρα εν δράσει (1966)
Όχι,.. κύριε Τζόνσον (1965)
Το πρόσωπο της ημέρας (1965)
Τα δίδυμα (1964)
Αν έχεις τύχη… (1964)
Τέρμα τα δίφραγκα (1962)[Λεωνίδας]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...