Αποστόλου Νατάσα

Νατάσα Αποστόλου

Η Νατάσα Αποστόλου γεννήθηκε το 1938 στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Λυκούργου Σταυράκου το 1964.
Αδελφή της ηθοποιού Ζέτας Αποστόλου

Φιλμογραφία

Ο παλληκαράς (1961)
Τα 4 αδέλφια (1961)
Χωρίς μητέρα (1961)
Η δική σου μοίρα με σέρνει (1964)[Πέγκυ, κόρη της μητριάς της Μαρίας] 
Καημοί στη φτωχογειτονιά (1965)[Μαρίκα Μπουρέκη]
Κούνια που σε κούναγε (1966) [Κική]
Προξενήτρα πράκτωρ 017 (1966)
Το κορίτσι με τα βουρκωμένα μάτια (1966) [Έφη]
Ούτε μιλάει, ούτε λαλάει (1966) [Μέλπω Καραμπόλα]
Μην αδικήσεις ορφανή (1966) [Αλίκη]
Χαρτορίχτρα (1967) [Ρίτα Πολυχρονίου]
Του χωρισμού το τραίνο (1967)
Ψωμί για έναν δραπέτη (1967)
Από λαχτάρα σε λαχτάρα (1967) [Αννούλα]
Περιφρονημένη αγάπη (1968) [Άννα]
Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του ’21 (1971)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...