Νίκος Γαλανός: Η Τζένη με ανακάλυψε τυχαία (video)

0
15

Τον Νίκο Γαλανό τον ανακάλυψε τυχαία η Τζένη Καρέζη κάποια χρόνια πριν. Ο ηθοποιός καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό mou» εξομολογήθηκε πώς η σπουδαία Καρέζη τον έβγαλε στο θέατρο.

 

«Στο θέατρο της με ανακάλυψε τυχαία. Όταν τελειώσαμε τη σχολή είχαμε αποφασίσει με ένα συμφοιτητή μου να πάμε εξωτερικό. Κάποια στιγμή πήγαμε να δούμε πρόβα της Καρέζη. Ρωτήσαμε τον υπεύθυνο και καθίσαμε να την παρακολουθήσουμε. Κάποια στιγμή ρωτάει ποιοι είμαστε. Μου λέει να ανέβω πάνω. Ανέβηκα και μου είπε να αφήσω το τηλέφωνό μου και την άλλη μέρα με πήρε ο Λεμπέσης και μου είπε ότι με θέλει η Καρέζη για έναν ρόλο».

 

 

Σχόλια
Αυτή η σελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!