Αλεξίου Νίκος

Νίκος Αλεξίου 

Ο Νίκος Αλεξίου γεννήθηκε το 1936 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου  από όπου και αποφοίτησε το 1964.  

Φιλμογραφία

Το βλακόμουτρο (1965)
Τσακισμένη απ`την ορφάνια (1965)
Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη (1965) [φίλος Αλέκου]
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Στοργή (1965)
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)
Ήρωες (1966)
Όταν τα ψάρια βγήκαν στη στεριά (1967) [βοσκός]
Ματωμένη γη (1967)
Ο σατράπης (1967)
Καταραμένη ώρα / Τραγούδησέ μου μανούλα… (1968) [Γιώργος]
Ο πιο καλός ο μαθητής (1968) [Σταμάτης Αλιφραγκής]
Ωραία Αιγιώτισσα (1968) [Δημήτρης]
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)
Αποστολή θανάτου (1968)
Ο σατράπης (1968) [Τζακ Βαρβαρέσος]
Παρθένες στους βάλτους (1969)
Στον δάσκαλό μας … με αγάπη (1969) [Γιάννης Λιάπης]
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...