Θηβαίου – Παπαδοπούλου Μαίρη

 

Μαίρη Θηβαίου – Παπαδοπούλου

Η Μαίρη Θηβαίου-Παπαδοπούλουήταν σουμπρέτα του Μουσικού θεάτρου. Αδελφή του κωμικού,  Αντώνη Παπαδόπουλου (1932-1983), σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Θηβαίου (1906-1993) και μητέρα του τραγουδοποιού Χρήστου Θηβαίου.

Φιλμογραφία

Το ξύλο βγήκε απ΄τον Παράδεισο (1959)[συγγενής μαθήτριας]
Ο ταξιτζής   (1962)
Ο θάνατος του Αλέξανδρου 1966
Ένας απένταρος λεφτάς     (1967)
Ο μεθύστακας του λιμανιού  (1967)
Ο φιγουρατζής   (1968)
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)
Το τρίπτυχο της αμαρτίας (1972)
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης   (1973)
1922   (1978)  
Από που πάνε για τη χαβούζα (1978)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Ήταν άξιος (1982)
Χωρίς μάρτυρες (1983)
Δάσκαλε τι δίδασκες; (1983)
Ο ψύλλος (1992)

www.ellinikoskinimatografos.gr

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...