Γιαμαρέλου Μαίρη

Μαίρη  Γιαμαρέλου

Η Μαίρη Γιαμαρέλου  είναι πολυτάλαντη και πανέμορφη σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα πιθανότατα) στις 3 Νοεμβρίου 1949 . 
Μεγαλύτερή της αδελφή είναι η Πόπη Μαρέλλι-Γιαμαρέλλου.

Φιλμογραφία

Ένας ντελικανής (1963) [δημαρχοπούλα]
Κορίτσια για φίλημα (1965)
Ραντεβού στον αέρα (1965)
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[καλεσμένη στη πισίνα]
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)[υπηρέτρια]
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)[εργάτρια/χορεύτρια]
Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966)
Βίβα Ρένα (1967)
Τα δολλάρια της Ασπασίας (1967)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
Θα τα κάψω τα λεφτά μου (1968)[Νίτσα]
Κακός, ψυχρός κι ανάποδος (1969)
Ο φακίρης Σταμάτης Κόκκορας (1969)
Αγάπησα μιαν άγνωστη (1970)
Εφοπλιστής με το ζόρι (1971)
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971)

Ως ΜΑΙΡΗ ΜΑΡΕΛΗ συμμετείχε σε δυο ταινίες:
Ο παραγιός μου ο ραλίστας (1971)
Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972)
………..Επίσης εμφανίστηκε στο σίριαλ της ΕΡΤ »Οι έμποροι των εθνών» το 1973.

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...