Μάντεψε Ποιος…(μέρος 6ο)

0
60

 

Μαντέψτε για ποιον ή ποια ηθοποιό δίνουμε τις παρακάτω πληροφορίες. Θα υπάρχει βαθμός δυσκολίας καθώς θα προσπαθήσουμε να σας μπερδέψουμε λιγάκι…

Καλή διασκέδαση!

-Παντρεύτηκε ηθοποιό με την οποία έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατό του, αποτελώντας ένα από τα πιο πετυχημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

-Γεννιέται σε ένα χωριουδάκι της Λέσβου μέσα σε φτωχή αγροτική οικογένεια.

-Κάποια στιγμή, ήταν κλητήρας τραπεζικού υποκαταστήματος.

-Εμφανίστηκε σε αμέτρητες κυριολεκτικά ταινίες, που ανάλογα με την πηγή κυμαίνονται μεταξύ 120-150 φιλμ.

-Πέθανε Αύγουστο και κηδεύτηκε στην Ηλιούπολη.

-Ανάγκαζε τις παραγωγές να καθυστερούν τα γυρίσματά τους αν τον ήθελαν  στο καστ τους, καθώς οι τόσες κινηματογραφικές υποχρεώσεις του δεν του άφηναν χρόνο.

-Ήταν τόσο πειστικός στους ρόλους του καθώς έτσι ακριβώς ήταν και στη ζωή του.

-Ήταν μοναχογιός.

-Το σχολείο δεν το τέλειωσε, μιας και η καταραμένη φτώχεια τον έβγαλε στη βιοπάλη από πολύ νωρίς.

-Εμφανίστηκε δίπλα στους Χορν, Αυλωνίτη, Κωνσταντάρα, Χατζηχρήστο, Φωτόπουλο, Λαμπέτη, Βουγιουκλάκη, Καρέζη και τους άλλους μεγάλους πρωταγωνιστές της εποχής και όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για κείνον.

-Ντεμπουτάρει το 1948 στον κινηματογράφο, όντας πια 43 ετών.

-Έπαιξε τα πάντα και τα έπαιξε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο, από δράματα μέχρι και κωμωδίες.

Σχόλια
Αυτή η σελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!