Αλεξίου Λίζα

Λίζα Αλεξίου

Η Λίζα Αλεξίου ήταν η σύζυγος και μόνιμη παρτενέρ του Τάσου Γιαννόπουλου στις ταινίες που ενσάρκωνε τον »Κίτσο».

Απέκτησαν δύο κόρες, την Λίντα και τη Χαρά.

Φιλμογραφία

Όλοι θα ζήσουμε (1974) [Ελένη]
Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)
Ο Πατούχας (1972) [Πηγιώ]
Ο Πούσκας των Πετραλώνων (1972) [Αγγελική]
Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972) [Τζούλια]
Μια νταντά και τέζα όλοι (1971) [Ελένη]
Ο καουμπόυ του Μεταξουργείου (1971) [Άννα]
Ένας Κίτσος στα μπουζούκια (1970) [Μαρίνα]
Ένας χίππυς με τσαρούχια (1970) [Έλεν]
Γαμπρός από τη Γαστούνη (1969) [Ρίτσα]
Για ένα ταγάρι δολάρια (1969) [Τζένη]
Έμπαινε Κίτσο (1968) [Πόλυ]
Κίτσος μίνι και σουβλάκι (1968) [Ζέτα]
Ο Κίτσος και τα αδέλφια του (1968)
Πράκτωρ Κίτσος καλεί Γαστούνη (1967) [Σούζυ]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...