Λάμπρος Κωνσταντάρας – Μάρω Κοντού : Πώς αντέδρασαν στις φήμες που τους ήθελαν μαζί και εκτός σκηνής…

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τη Μάρω Κοντού υπήρξαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σκηνής και της οθόνης.

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Αν και συνεργάστηκε στην καριέρα του με πολλές και σημαντικές παρτενέρ, όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, η Ρίκα Διαλυνά και η Μέλπω Ζαρόκωστα, με την Κοντού, ανέπτυξε μία ιδιαίτερη σχέση.

Ο Λάμπρος τη θεωρούσε γνήσια και αντιπροσωπευτική παρτενέρ του.

Η Μάρω, από την πλευρά της, τον εκτιμούσε ιδιαίτερα.

«Ήταν μεγάλη η χαρά μου να συνεργάζομαι με τον Λάμπρο. Ήταν άψογος επαγγελματίας και πολύ προικισμένος ηθοποιός. Ερχόταν πρώτος στα γυρίσματα και έφευγε τελευταίος», λέει η Μάρω Κοντού.

Αναδημοσίευση άρθρου απο το:

Ο κόσμος τους είχε ταυτίσει τόσο πολύ ως ζευγάρι από τις ταινίες τους που θεωρούσε πως είχαν ερωτική σχέση και στην προσωπική τους ζωή.

«Ουδέποτε είχα ερωτική σχέση με τον Λάμπρο, ούτε ήμουνα παντρεμένη μαζί του. Η σχέση μας ήταν μόνο επαγγελματική και καλλιτεχνική. Εξάλλου, είχε τότε μια γυναίκα – σύντροφο και μετέπειτα σύζυγό του, τη Φιλιώ που ήταν και φίλη μου, ενώ ήμουν και εγώ παντρεμένη», τονίζει η Μάρω Κοντού».

«Ο Λάμπρος και η Μάρω Κοντού ήταν φίλοι, πολύ καλοί φίλοι, αλλά μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Αποτελούσαν ένα ιδανικό και πολύ ωραίο θεατρικό και κινηματογραφικό ζευγάρι», αναφέρει η Σίσσυ Αϊβαλιώτου, ανιψιά του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τη Μάρω Κοντού έπαιξαν συνολικά σε 12 ταινίες…

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...