Βανέζη Κατερίνα

Κατερίνα Βανέζη

 Η Κατερίνα Βανέζη δάνεισε τη φωνή της σε πολύ πετυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως »Κάντυ Κάντυ» (1983) και »Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον»(1983).

Φιλμογραφία

Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971)
Χρυσαυγή (1971)
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)
1922 (1978)
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Η μαύρη Εμμανουέλα (1980)
Χίλια κυβικά τρέλλα (1983)
Ακαταμάχητος πιλότος (1988)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...