Καπετάν φάντης μπαστούνι(1968)

 

Καπετάν φάντης μπαστούνι

Ο Καπετάν φάντης μπαστούνι είναι τίτλος μιας ταινίας του ελληνικού κινηματογράφου, σε σενάριο και σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλάριου, με βασικό πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, η οποία προβλήθηκε πρώτη φορά το 1968.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας υποδύεται έναν πλοίαρχο, τον καπετάν Ανδρέα, το πλήρωμα του οποίου ανακαλύπτει κρυμμένη στο ψυγείο του πλοίου μια κοπέλα, τη Μαρίνα.

Γνωρίζοντας την θα τη συμπαθήσει και θα της προσφέρει προσωρινά κατάλυμα στο σπίτι του στον Πόρο, όπου μένει με την αδελφή του και τα δύο ανίψια του, οι οποίοι όμως δυσανασχετούν με την έλευσή της και δημιουργούν προβλήματα, ειδικά όταν ο καπετάνιος σαλπάρει.

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Στην είδηση ότι το πλοίο του βυθίστηκε κι ο ίδιος θεωρείται αγνοούμενος, η αδελφή του τη διώχνει από το σπίτι, όταν όμως ο καπετάνιος επιστρέφει παντρεύεται τη Μαρίνα και την οδηγεί και πάλι στο σπίτι του.

Πρωταγωνιστές: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Λαυρέντης Διανέλλος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Τασσώ Καββαδία, Θάνος Μαρτίνος, Μίτση Κωνσταντάρα, Ορφέας Ζάχος, Θόδωρος Κατσαδράμης, Θανάσης Παπαδόπουλος, Μανώλης Παπαγιαννάκης, Γιώργος Μεσσάλας, Ειρήνη Κουμαριανού, Αλέκα Παραμερίτου

 

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...