Αθανασίου Κάτια

Κάτια Αθανασίου

Η Κάτια Αθανασίου είναι ηθοποιός του Μουσικού Θεάτρου και της τηλεόρασης. Αδελφή της ηθοποιού Μαργαρίτας Αθανασίου.
Έγινε γνωστή από τη τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ »Λούνα παρκ», ερμηνεύοντας την »Τούλα»(πέντε κρίκοι ένα τάληρο).
‘Ηταν παντρεμένη με τον συνθέτη Ζακ Ιακωβίδη (πέθανε το 2015) και απέκτησαν έναν γιο.
Εδώ και αρκετά χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Φιλμογραφία

Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)[Μπέτυ]
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963)
Ζητείται ψεύτης (1961)
Η Λίζα και η άλλη (1961)[υπηρέτρια]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...