Η Αλίκη μου είχε πει «Δεν είσαι ούτε Κούρκουλος, ούτε Βέγγος»

0
23

Βρέθηκε καλεσμένος στο Parole και την Αννίτα Πάνια και έκανε αποκαλύψεις!

«Ενώ είμαι παιδί του θεάτρου, κλείστηκα για δέκα χρόνια σε ένα γραφείο κι έγραψα 23 βιογραφίες. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό, έμαθα πάρα πολλά. Η Αλίκη μου έλεγε «δεν είσαι ούτε Κούρκουλος ούτε Βέγγος. Έχεις ένα baby face και δεν ξέρω τι ρόλους πρωταγωνιστικούς θα μπορούσες να κάνεις».

Δεν θα γινόμουν, δηλαδή, ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Κι επειδή μου άρεσε να είμαι πρώτος στη ζωή μου σε κάποιον τομέα τελικά ήρθε το πράγμα και απέδειξε πως η Αλίκη είχε δίκιο.

Στην Αλίκη το χρωστάω, γιατί εκείνη το είδε πρώτη και είπε «εσύ πρέπει να μου κάνεις αυτό»» είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Και πρόσθεσε:«Ήταν το πρόσωπο που απασχολούσε περισσότερο. Όπου και να κυκλοφορούσαμε, πηγαίναμε με αστυνομία. Είτε στην Κύπρο, είτε στο θέατρο απ’ έξω να πάμε κάπου, υπήρχε μια λατρεία για την Αλίκη. Είχε φρικάρει πολλές φορές, έφτανε σε κάποιες στιγμές που δεν άντεχε».

Σχόλια
Αυτή η σελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!