Ενδιαφέρουσες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από την ταινία, «Η γέφυρα της ευτυχίας»

0
21

✏️  Περίληψη

Μετά την αναχώρηση του αγαπημένου της Άλκη ( που ξενιτεύτηκε στην Αμερική, ζητώντας της όμως να τον περιμένει), η Λέλα επιστρέφει στο σπίτι της όπου ζει με τον μέθυσο πατέρα της, την άκαρδη μητριά της και τα δυο αδελφάκια της που ζητιανεύουν καθημερινά δώθε ’κείθε. Η Λέλα ζει έγκλειστη, περιορισμένη από τη μητριά της, κάνοντας όλες τις δουλειές του σπιτιού και γράφει συχνά στον Άλκη, τον οποίο προσμένει μ’ ανυπομονησία. Η μητριά της, όμως, μαζί με κάποιον φίλο της σχεδιάζουν να την παντρέψουν μ’ έναν πλούσιο Άραβα, αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Η Λέλα πιστή στον Άλκη περνάει τα πάνδεινα αλλά στο τέλος δικαιώνεται.

🎭  Στοιχεία Ταινίας

Χρονιά Παραγωγής:1964
Σκηνοθέτης:ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Είδος:ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ, ΜΕΛΟΔΡΑΜΑ
Σενάριο:ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Παραγωγή:ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΙΛΜ
Παραγωγός:ΔΑΔΗΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ηθοποιοί:
ΖΗΛΙΑ ΑΝΤΖΕΛΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΕΚΑ, ΞΥΔΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ, ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ  ΥΒΟΝΗ, ΚΩΒΑΙΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ,
ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ  ΑΝΕΣΤΗΣ, ΠΑΓΚΡΑΤΗ  ΡΕΝΑ, ΚΩΒΑΙΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ  ΤΖΟΒΑΝΑ,
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΤΑΣΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ  ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΚΑΡΡΑ  ΜΑΤΙΝΑ, ΠΑΡΟΥΣΗ  ΝΟΤΑ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΙΑΤΡΙΔΗΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ  ΑΠΟΛΛΩΝ

 

📷 Photo Gallery

 


Σχόλια
Αυτή η σελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!