Δακορώνια Ελένη

Ελένη Δακορώνια

Η Ελένη (Λένα) Δακορώνια γεννήθηκε το 1944. Ηθοποιός που »έδωσε τη φωνή της», σε πολλούς ήρωες κινουμένων σχεδίων. Σύζυγος του Τάσου Μασμανίδη.

Φιλμογραφία

Αποστολή θανάτου (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)[Λιάνα]
Ωραία Αιγιώτισσα (1968)
Βαριά κατάρα ο διχασμός (1968)
Το… θύμα (1969)[Σοφούλα]
Σάρκα με σάρκα (1970)
Τα ομορφόπαιδα!.. (1971)
Καυτά ψυχρά κι ανάποδα (1971)[Τούλα]
Βήματα της φωτιάς (1971)[Ελένη Μαρά]
Λυσιστράτη (1972)
Στον ίλιγγο της αμαρτίας (1972)
Ελευθερία ή θάνατος (1972)
Ερωτικές στιγμές (1972)[Νέλλη]
Ο αισιόδοξος (1973)
Γυμνοί στο χιόνι (1974)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...