Διακάτου Σούλα

 

Σούλα Διακάτου

 
Από το 1961 έως το 1996 έλαβε μέρος σε 16 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
 
Φιλμογραφία 
Πόθοι στα στάχια (1960) 
Η Νάνσυ την… ψώνισε! (1960) 
Τα κοθώνια του θρανίου (1962) 
Ο αχόρταγος (1967) 
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968) 
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970) 
Γράμμος (1971) 
Επικίνδυνοι εραστές (1972) [Έλεν] 
Οι ξενιτεμένοι (1972) [Κατερίνα] 
17 σφαίρες για έναν άγγελο (1980) 
Πρώτη ακολουθία (1981) 
Τα τούβλα (1985) 
Οικογένεια όχι Έιτζ (1986) 
Αγία Αναστασία η φαρμακολύτρια (1986) 
I love Karditsa (2010) [γειτόνισσα]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...