Δημητριάδου Δήμητρα

Δήμητρα Δημητριάδου

Κύπρια ηθοποιός με αξιόλογη πορεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1941 και σπούδασε στο City Literary Institute του Λονδίνου. Από τους πρώτους ηθοποιούς του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου το 1971. Έχει »δανείσει» τη φωνή της σε πολλές παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων. Σύζυγος του Μιχάλη Μπαλή.

Φιλμογραφία
Blues για τη Νέδη Ράιαν (2006)
Αναζητώντας την ευτυχία (1972) [Μαρίνα]
Κλεμμένος έρωτας (1972) [Μαρίνα]
Διακοπές στην Κύπρο μας (1971) [Ρένα]
Αναστενάζουν οι πενιές (1970) [Τζένη Καρρά]
Το τελευταίο φιλί (1970)
Δάκρυα και διπλοπενιές (1969)
Αγάπες και καημοί (1967)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...