Δεκάκης Γρηγόρης

 

Γρηγόρης Δεκάκης

Το όνομα δίνεται με μεγάλη επιφύλαξη. Κομπάρσος. Έκανε »περάσματα» σε 148 ταινίες.

Φιλμογραφία 
Έξω οι κλέφτες (1961)[γιατρός]
Τα αδέλφια μου (1966)[πελάτης κέντρου]
Οι στιγματισμένοι (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ένας απένταρος λεφτάς (1967)[πελάτης ξενοδοχείου]
Γαμπρός απ΄το Λονδίνο (1967)[πελάτης]
Για την καρδιά της ωραίας Ελένης (1967)[καλεσμένος στο γάμο]
Δημήτρη μου Δημήτρη μου(1967)[στο μουσικό θέατρο]
Ο σατράπης (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Καλώς ήλθε το δολάριο (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Άδικη κατάρα (1967)[μέλος δικαστηρίου]
Μίνι φούστα και καράτε (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αντίζηλοι (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης και γιατρός]
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)[καλεσμένος]
Γοργόνες και μάγκες (1968)[καλεσμένος]
Ο τρελός τα΄χει 400 (1968)[γιατρός]
Η λεωφόρος του μίσους (1968)[μέλος δικαστηρίου]
Ο τυχεράκιας (1968)[στην εξαγορά δελτίου ΠΡΟ-ΠΟ και πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο πεθερόπληκτος (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Οι άντρες δεν λυγίζουν ποτέ (1968)[στην ομιλία Βόγλη και καλεσμένος]
Ορκίζομαι είμαι αθώα (1968)[καλεσμένος]
Ο Μικές παντρεύεται (1968)[καλεσμένος γάμου]
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Θύελλα στο σπίτι των ανέμων (1968)[ένορκος]
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)
Ο αλύγιστος (1968)[πατέρας Κουράκου]
Ο παλιάτσος (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο ψεύτης (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968)[πελάτης ξενοδοχείου]
Ο πεθερόπληκτος (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Επιστροφή της Μήδειας (1968)[με την Φόνσου και τον Μηλιάδη]
Για μια τρύπια δραχμή (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο σατράπης (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ζήσε για την αγάπη μας (1968)[καλεσμένος]
Η ζηλιάρα (1968)[πελάτης εστιατορίου]
Πολύ αργά για δάκρυα (1968)[στη χαρτοπαικτική λέσχη]
Η αρχόντισσα κι ο αλήτης (1968)[καλεσμένος]
Ο πιο καλός ο μαθητής (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)[μέλος δικαστηρίου]
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969)[εξαπατηθείς οικοπεδούχος]
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[επιτροπή για μαγείρισσα]
Η λεωφόρος της προδοσίας(1969)[στρατιωτικός]
Αλτ και σ΄έφαγα (1969)[καλεσμένος γάμου]
Γυμνοί στο δρόμο (1969)[υπάλληλος κατάσχεσης]
Η νεράιδα και το παληκάρι (1969)[μουσικός ορχήστρας]
Ησαία μη χορεύεις (1969)[καλεσμένος]
Θέλω πίσω το παιδί μου (1969)[ένορκος]
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η Σμυρνιά (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ξύπνα κορόιδο (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο πρόσφυγας (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης και ένορκος]
Όχι (1969)[στη δεξίωση]
Το…θύμα (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το ανθρωπάκι (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το στραβόξυλο (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η νεράιδα και το παλικάρι (1969)[μουσικός]
Ένας άντρας με συνείδηση (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η οργή του αδικημένου (1969)[μέλος δικαστηρίου]
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το αφεντικό μου ήταν κορόιδο (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)[γιατρός]
Ο θαυματοποιός (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η ταξιτζού (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ένα αστείο κορίτσι (1970)[θεατής τσίρκου]
Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970)[επιχειρηματίας]
Να τα ναι το 13αρι να πεφτε σε μας (1970)[υπάλληλος ΠΡΟΠΟ]
Ορατότης μηδέν (1970)[εργαζόμενος στον Ρίχτερ]
Ο αχτύπητος χτυπήθηκε (1970)[καλεσμένος]
Ακόμα μια φορά πριν ξεψυχήσω (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η βαρώνη και ο Προκόπης (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αγάπη για πάντα (1970)[στο κονσέρτο του Φέρτη]
Εν ονόματι του νόμου (1970)[μέλος δικαστηρίου]
Νατάσα (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970)[καλεσμένος]
Ο ξεροκέφαλος (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ένας χίπις με φιλότιμο (1970)[στο κέντρο διασκέδασης]
Η ζούγκλα των πόλεων (1970)[μέσα στο αγανακτισμένο πλήθος]
Μια τρελή τρελή σαραντάρα (1970)[Βαλιάκος]
Ο απίθανος (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο μεγάλος ένοχος (1970)[μέλος δικαστηρίου]
Στη μάχη της Κρήτης (1970)[στρατιωτικός]
Η λιτανεία των ηρώων (1970)[πεθαμένος στο παγκάκι]
Κρίμα στο μπόι σου (1970)[περαστικός στο αεροδρόμιο]
Η θεία μου η χίπισσα (1970)[πελάτης ξενοδοχείου]
Το παιδί της μαμάς (1970)[καλεσμένος στο γάμο]
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)[πρόσφυγας στο ποτάμι και στη δεξίωση]
Το παιδί της μαμάς (1970)[καλεσμένος στο γάμο]
Η λεωφόρος του μίσους (1971)[μέλος δικαστηρίου]
Η κόρη του ήλιου (1971)[μέλος δικαστηρίου]
Πίσω μου σ΄έχω σατανά (1971)[εργαζόμενος]
Σ΄αγαπώ (1971)[καλεσμένος]
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης και ακροατήριο δικαστηρίου]
Μια Ελληνίδα στο χαρέμι (1971)
Αγάπησα μια πολυθρόνα (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης και στον συμβολαιογράφο]
Επαναστάτης ποπολάρος (1971)[ευγενής]
Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση (1971)[καλεσμένος γάμου]
Ο φαφλατάς (1971)
Αυτοί που ξέχασαν τον όρκο τους (1971)[γιατρός]
Δώστε τα χέρια (1971)[στο δικαστήριο]
Η κρεβατομουρμούρα (1971)[διερχόμενος στο ξενοδοχείο]
Μαντώ Μαυρογένους (1971)[στο υπουργείο και αγωνιστής]
Μαριχουάνα στοπ (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971)[καλεσμένος]
Υποβρύχιο Παπανικολής (1971)[στρατιωτικός]
Διακοπές στο Βιετνάμ (1971)[δημοσιογράφος]
Καταναλωτική κοινωνία (1971)[εργαζόμενος εφημερίδας]
Θύμιος εναντίον Τσίτσιου (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Θύμιος ο δαιμόνιος ντετέκτιβ (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)[εργαζόμενος στον Καρρά]
Έρωτας και προδοσία (1972)[στρατιωτικός]
Απ΄τα αλώνια στα σαλόνια (1972)[στη βραδιά κλασικής μουσικής]
Η αμαρτία της ομορφιάς (1972)[επιτροπή καλλιστείων]
Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη (1972)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα (1972)[πελάτης καζίνο]
Η Αλίκη δικτάτωρ(1972)[μέλος δικαστηρίου]
Με φόβο και πάθος (1972)[μέλος δικαστηρίου]
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)[καλεσμένος]
Πιο τρελός κι απ΄τους τρελούς (1972)[μέλος χορωδίας]
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αντάρτες των πόλεων (1972)[στο γερμανικό διοικητήριο]
Όργια σε τιμή ευκαιρίας (1973)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο αισιόδοξος (1973)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973)[καλεσμένος]
Ο φαντασμένος (1973)[πελάτης κέντρου διασκέδασης και στο ξενοδοχείο »Μεγάλη Βρετανία»]
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973)[στη χαροπαικτική λέσχη]
Ζήτημα ζωή και θανάτου (1973)[επιβάτης αεροπλάνου]
Θέμα συνειδήσεως (1973)[ακροατήριο υπουργού]
Ο Αστερισμός της Παρθένου (1973)[Ηλίας Αναστασόπουλος]
Τα χρόνια της οργής (1973)[στο μνημόσυνο]
Ένας τρελός τρελός αεροπειρατής (1973)[επιβάτης αεροπλάνου]
Έγκλημα στο Καβούρι (1974)[επιχειρηματίας]
Παύλος Μελάς (1974)[στη δεξίωση]
Ένας νομοταγής πολίτης (1974)[επιχειρηματίας]
Η δίκη των δικαστών (1974)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Συνωμοσία στη Μεσόγειο (1975)[πελάτης ξενοδοχείου και στο αεροδρόμιο]
Ο τρομοκράτης (1975)[στη σύσκεψη με τον Λιονάκη]
Τα χρώματα της ίριδας (1975)[αστυνομικός]
Η βάσεις και η Βασούλα (1975)[στη συνέντευξη Βράινα]
Γυναίκες που ζητούσαν τον έρωτα (1975)[μαχαιρωμένος]ΤΣΟΝΤΑ
Το αγκίστρι (1976)
Γυμνό φωτομοντέλο (1978)
Τζακ ο καβαλάρης (1979)[στο καζίνο]
Ο φαλακρός μαθητής (1979)[συγγενής Βέγγου στο γάμο]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση(1979) [γιατρός]
Ο Κώτσος έξω από το ΝΑΤΟ (1980)[στη συγκέντρωση με τον Παπαχρήστο]
Γεύση από Ελλάδα (1980)[στη πισίνα]
Κορόιδο Ρωμιέ (1981)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Πάμε για…καφέ; (1981)[παίζει χαρτιά]

Σειρές που έχει παίξει
Ισιδώρα (1973) ΕΙΡΤ
Σκοτεινές δυνάμεις (1976) ΕΡΤ
Λεμονόδασος (1978) ΕΡΤ
Ρόκος Χοιδάς (1982) ΕΡΤ

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...