Δείτε το χαρτί διαζυγίου της Αλίκης απ΄το δεύτερο γάμο της

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Είναι Απρίλης του 1991 και το περιοδικό 7ΜΕΡΕΣ TV σκάει με ένα δυνατό εξώφυλλο και τίτλο κι όμως η Βουγιουκλάκη παντρεύτηκε ξανά.

Όπως λέει το ρεπορτάζ ο κύπριος επιχειρηματίας Γιώργος Ηλιάδης όταν ζούσε στην Αθήνα, όχι απλά συζούσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά ο δεσμός τους επισημοποιήθηκε με τα δεσμά του γάμου και ένα δυο φίλους!

Συμφώνα με το διαζευκτήριο που εξεδόθη στις 9 Δεκεμβρίου του 1983,και το οποίο λέει:

«Σύμφωνα με την 12848 απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών ,ο μεταξύ του Γεωργίου Ηλία Ηλιάδη ,κατοίκου Αθηνών ,και της συζύγου αυτού Αλίκης ,το γένος Ιωάννου Βουγιουκλάκη ,κατοίκου Αθηνών ,ο γάμος εκηρύχθει λελυμένος»
Ο γάμος έγινε στις 25 Ιανουαρίου του 1982 στο εκκλησάκι του αγίου Ελευθερίου δίπλα στην Μητρόπολη (κατά ομολογία της ίδιας το 1993 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώπιος ενωπίω) με άκρα μυστικότητα. Για τον λόγο αυτό, η άδεια γάμου εξεδόθη από την ενορία του αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών!

Το περιοδικό πριν βγάλει το θέμα επικοινώνησε με την Αλίκη και της ζήτησε να εκθέσει την δική της άποψη. η ίδια απάντησε : «Μα ποιο γάμο μου; δεν κάνω καμία δήλωση! Ότι είχαμε σχέσεις δεν το αρνούμαι, όμως έχει βγει μια φήμη ότι είχαμε παντρευτεί ,δεν είναι ακριβής.

Και από άλλα περιοδικά με ρωτάνε ,λέω ότι υπήρξε μια ιστορία μεταξύ μας χωρίς happy end!Αφήστε πια τα φλας μπακ. Εγώ δεν γυρίζω στο παρελθόν, ο Παπαμιχαήλ μου τραβάει κάτι εξάψαλμους κι όπως βλέπετε εγώ δεν απαντώ…

Τις σχέσεις δεν τις αρνούμαι αλλά αυτά τα, γάμους και τα βαφτίσια… έχω βαφτίσει πάρα πολλά παιδιά , έχω παντρευτεί σε τριακόσιες ταινίες ,και αυτά, ξέρω και γω; φαίνεται να συνδυάζονται, και βγαίνουν διάφοροι γάμοι! Κάθε μέρα με παντρεύουν και με κάποιον άλλον… καταλαβαίνεις…

Παρόλο την αποκάλυψη, η ίδια έφερε την ανατροπή όταν το δημοσιοποίησε στην παραπάνω εκπομπή λέγοντας ότι, δεν το ήξερε ούτε ο γιος της, ούτε η μάνα της ακόμα, και γιαυτό δεν το παραδεχόταν!
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένας μύθος και αυτός ο μύθος την ακολουθεί ακόμα και σήμερα!

Αναδημοσίευση άρθρου απο το:

 thebest.gr


Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...