Βίντεο με αποσπάσματα ταινιών της Χάρις Καμίλη

Χάρις Καμίλη

Η Χάρις Καμίλη γεννήθηκε στην Πάτρα το 1928 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών και στη Σχολή Χορού Γιάννη Μέτση. Εγκατέλειψε νωρίς την επαγγελματική δραστηριότητα και αφοσιώθηκε στην οικογενειακή ζωή, στο πλάι του συζύγου της, επιχειρηματία Τάκη Λαμπρόπουλου. 

Φιλμογραφία

Το παραστράτημα μιας αθώας (1959) [Λίλα]
Μια ζωή την έχουμε! (1958) [Κίτσα]
Λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο (1957) [Λέλα]
Το οργανάκι του Αττίκ (1955) [Τζένη Ανδριανού]
Γκολ στον έρωτα (1954) [Λόλα]
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1954) [Κική]
Ο γιος του Θεού (1952)
Βαφτιστικός (1952) [Λόλα]
 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Ευχαριστούμε πολύ τον καλό μας φίλο, Ματθαίο Σόκαλη για το βίντεο που μας έχει παραχωρήσει.
Σχόλια
Loading...