Αναγνωστοπούλου Ασπασία

Ασπασία Αναγνωστοπούλου

Φιλμογραφία

Της νύχτας τα καμώματα (1957)
4 νύφες 1 γαμπρός (1958)
Αδέκαροι ερωτευμένοι (1958)
Έρωτας… με δόσεις (1959)
Ο μαγκούφης (1959)
Η φτωχούλα και το βασιλόπουλο (1960)
Θυσιάστηκα για το παιδί μου (1960)
Ο γολγοθάς μιας αθώας (1961)
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963)
Έκλεψα τη γυναίκα μου (1964)
Γιατί γεννήθηκα φτωχή   (1965)
Πάρε κόσμε (1967)
Ο παλιάτσος (1968)[στην επίδειξη]
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)
Ο μαχαραγιάς (1968)
Ποιος Θανάσης!! (1968)
Ένα κορίτσι αλλιώτικο απ΄τ΄άλλα (1968)[έξω από τη κλινική στην αρχή της ταινίας]
Τρελλός παλαβός και Βέγγος (1968)
Αντάρτες των πόλεων (1972)
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)[συγγενής Βέγγου]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...