Βαρθολομαίου Άντα

Άντα Βαρθολομαίου

Η Άντα Βαρθολομαίου πρωταγωνίστρια soft ερωτικών ταινιών της δεκαετίας του ‘70.
Έπαιξε στο πλευρό πολλών γνωστών ηθοποιών όπως ο Αντρέας Μπάρκουλης (Σπίτι στους βράχους – δε συμμετέχει ούτε σε soft ερωτική σκηνή), ο Κώστας Γκουσγκούνης (Ο ανώμαλος – υποδύεται τη «Ντόρα» και συμμετέχει σε soft ερωτική σκηνή ) και Χρήστος Νομικός (Ένα ελεύθερο κορίτσι).
Ήταν και μία απ’ τις έξι διεστραμμένες που ζητούν δολοφόνο το 1976 (που βέβαια… είναι τρεις) δίπλα στην Τίνα Σπάθη.
Στην ελληνοϊταλικής παραγωγής ταινία Μαύρη Αφροδίτη (1977) αναφέρεται σαν Anta Bartolomy.

Φιλμογραφία

Λυσιστράτη (1972 [χορός]
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973)[υπηρέτρια]
Τα παιδιά των λουλουδιών (1973)
Σπίτι στους βράχους (1974)  [Ελένη]
Το κορμί σου στο κορμί μου (1975)  [Ναταλί Σεκιώτη]  
Ο ανώμαλος (1975) [Ντόρα]
Αμαρτωλό τρίο   (1975)
Έξι διεστραμμένες ζητούν δολοφόνο (1976)  [Αλεξία]
Μαύρη Αφροδίτη (1977)  [Τζούλια]
Η μαύρη Εμμανουέλα (1980)[στο αεροπλάνο με τον Χάρη Τρύφωνος]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...